Паркиране на тротоар софия

Публикуван: 18.03.2020

Тротоар използван от коли, а не от пешеходци, включително пешеходен излаз свързващ улицата зад МОЛ България и нова улица до ул. Безогледно паркиране. Б, Студенстски град.

Неправилно паркиране върху тротоарите. Паркирани коли по новопостроен тротоар. Прикачам и снимков материал. Тротоар паркинг!? Незаконно запазване на парко място. Ежедневно паркиране в тревните площи. Така се паркира постоянно в парка - докато не се сложат анти-паркинг елементи!

Мотопед на тротоара. Занемарени площи. Автомобили паркират на тротоара. Паркиране върху тротоар на входа на парка към зала Христо Ботев. ЗДвП чл.

Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. Б, Студенстски град. Паркирал автомобил на тротоара.
  • Коли по тротоари и в тревни площи до детска площадка.
  • Паркираните и спрелите автомобили в участъка от улица ма пред входа на то ДКЦ пречи за преминаващите автомобили. След месец в къщи дойде наказателно постановление за лв, което отново дадох на адвоката, обжалва го ии там три заседания, стигна се до ВАС

Паркиране на тротоари

Нека саксиите , които се поставиха на тротоара пред бл22 да продължат и пред бл. Паркиране в зелени площи и замърсяване с кал. Пречещ автомобил. Асфалтиране на парка. Масово паркиране на тротоари 2. Коли в калта - постоянно! Доколкото знам, почти никой не отиде, аз също игнорирах такива бележки.

  • Непочистена улица и паркиране в зелените площи. Паркиран микробус в тревните площи.
  • Неразрешено паркиране на тротоарът на бул.

Коли по тротоарите. Неправилно паркирани автомобили на тротоара. Паркиране върху тротоар на входа на парка паркиране на тротоар софия зала Христо Ботев. Нагло паркиране в зелени площи и тротоари. Неправилно паркиране 2! Бях виновна и точка. Шеста снимка. От 5 дни МПС-то е паркирано на тротоара.

Паркирали автомобили на тротоар. Паркиране на тротоар в зелена зона. Паркиране в празен парцел и разнасяне на кал. Продължават да паркират на тротоара - невъзможно е преминаването на пешеходци.

Цитат на: Ива Петрунова в пт, 05 авг. Паркирали върху тротоари автомобили до блок НепрВилно паркиране. А и в София просто няма как да се избегне паркирането на тротоара в много случаи - просто такова ни е градоустройството.

Постоянно Неправилно паркиране на тротоар без никакво място за преминаване на пешеходци. Миле Попйорданов, днес бях с 3г си дете и беше ад движението по улицата. Системно паркиране на зелени площи. Друа често срещана хипотеза, която може да доведе до отмяна на фиша е, когато фишът е издаден на лице, което не е собственик на автомобила, тъй като нормата на чл.

  • I паркране.
  • Паркиране в парка, каране по алеите.
  • До кога ще толерирате паркирането на тротоара!?
  • В тази връзка може ли да ми дадете координати на Вашия адвокат за становище при негово съгласие, разбира се.

Зад блок зелената площ я превърнаха във паркинг през работните дни. Паркиране на тротоари. Разрушена зелена площ. Антипаркинг колчета. Множество коли на тротоара! Паркирали автомобили върху новоизграден тротоар. Изоставен автомобил на тротоара. Откажи Изпрати. Активация на акаунт.

Всеки ден е така - коли в зелените площи и по тротоара! Паркиране пред гаража ми заемане на цялото тротоарно пространство. Неправилно паркиране 2.

Авто сервиз окупира тротоара и го превръща в частен паркинг. Паркирани коли в зелена площ, заключена между 35 бл.

Неправилно паркиране на посоченияадрес.