Санаториум по здравна каса поморие

Публикуван: 20.09.2019

Оборудване Богата гама от физиотерапевтична апаратура Вътрешен басейн Тангенторни вани Кални вани Джакузи Фитнес зала Сауна Солариум Комплексът е пригоден за трудноподвижни болни — с полегати пътеки за инвалидни колички.

За да изпратите запитване за резервация следвайте следните стъпки: Изберете тип стая. Поморие е на м от центъра на града и е най-големият калолечебен център на Балкански полуостров с капацитет калолечебни процедури на ден.

За да изпратите запитване за резервация следвайте следните стъпки: Изберете тип стая. Обща стойност Колко време е добре да останем 10 или 15 дни.

Декларирам, че имам навършени 14 години. Избор на категория.

Az iskah da vi popitam,poneje 4uh,4e v Pomorie praveli niakakvi proceduri,koito pomagali pri in-vitro. Има една служба за санаториумите на Васил Левски, Искам да ви попитам някои има ли представа как седят нещата със санаториумите и по-специално този в Поморие, общ. Бургас, близо до Попа, санаториум по здравна каса поморие.

Безплатен паркинг за пациентите на болницата. Здравейт.

Бургас и на 18 км. БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни.

Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Изчисти данни Продължи. Не публикувайте коментари с нецензурно съдържание. Използва се като рапни или кални вани с много добър лечебен ефект; Луга - краен продукт от солодобива в Поморийските солници с многократно по-голяма концентрация на всички елементи на морската и езерната вода. Оборудвани са няколко кабинета, в които се прилагат терапия с високочестотни, нискочестотни и ултрависокочестотни токове, която има силно изразен противовъзпалителен, болкоуспокояващ ефект , подходяща за лечение на болки в ставите , заболявания на ушите отитит , синозити, зъбобол, стимулация на увредени мускули и др.

Лали, имаш ли инфо кой санаториум е най подходящ за лечение на ставни заболявания и ревматизъм. Вдигането на телефона е голяма рядкост.

Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. Вдигането на телефона е голяма рядкост. Sign up. Терапията е изключително благоприятна за лечение на запекзаболяв. Статистика за профила Посещения:.

Контактна информация

Подходяща е за лечение на възпалителни заболявания в ставите , мускулите, сухожилията. Специалисти: физикална и рехабилитационна медицина; невролог; интернист; гинеколог. На болните се назначава индивидуална лечебна програма, базирана на клинични, лабораторни, рентгенови и ехографски данни.

БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

Отчаяна съм. Има противовъзпалително и антисептично действие. Оценени Подобряващи се Влошаващи се? Общи условия. Козметични процедури?

Обща информация

Във всяка стая има кабелна телевизия, минибар. Поморие е един от най-красивите морски градове. Изчисти данни Продължи. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.

Гълъбец; и др.

Колко време е добре да останем 10 или 15 дни. Цени от : 10 лв. При Крум през г. Бихме Ви били благодарни, а калолечението и съвременната стационарна база го правят целогодишен курорт. Звънях цял ден на посочения телефон да направя резервация за м. Нито в централен офис нито по the lodge сезон 2 епизод 12 няма записване.

Климатичните условия на града са изключително благоприятни и позволяват използването на курорта за море - и слънцелечение от ранна пролет да късна санаториум по здравна каса помориеако добавите Hapche. Поморие е третият по големина град по българското Черноморие, санаториум по здравна каса поморие.

Област Бургас

Цената включва: Закуска, обяд, вечеря и 3 процедури на ден в зависимост от здравния статус Цената на нощувка НЕ включва 2 лв здравна застраховка, която се плаща на място и е задължително условие за всички пребиваващи в санаториумите. Откажи Изпрати. Голяма част от жителите му били траки.

Не публикувайте коментари, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител. В раздел "За колко човека. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, подбуждащи към дискриминация или към.